Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Hier is tie dan, mijn boek over mijn ontwikkelde methodiek!

 

                    Stadhouder Methodiek

 

 

Een boek voor u 700.000 mannen: lotgenoten van seksueel misbruik,

voor uw familie, vrienden en andere belangstellenden.

 

Te bestellen en betalen via de link van de website € 14,99 - exclusief BTW en verzendkosten, door te klikken op de foto hier naast. 

 

 

 

 

                                                                                                         Jos Stadhouder, CEO/voorzitter / ervaringsdeskundige van SAS2000

 


Op 22 januari 1998 had ik, Jos Stadhouder, mijn eerste grote interview in een landelijk dagblad, namelijk het Algemeen Dagblad in Rotterdam, die het artikel inkleurde met een ontwerp van Hans van Helden en kranten worden naar jaren steeds meer onleesbaar, dus hier dat eerste artikel:

 

SEKSUEEL GEWELD ! door Wout Smit.

 

Het pleidooi van predikant Van Drimmelen om pedofilie te accepteren en de vrijlating van een pedofiel in Ochten, veroorzaken een 'explosie' van verontwaardiging. Slachtoffers van seksueel geweld voelen zich opnieuw misbruikt. Terwijl de daders alle aandacht van de hulpverleners krijgen, staan zij, hun slachtoffers, in de kou. Mannen die als KIND seksueel zijn misbruikt door mannen, hebben de stichting SCHOUDER AAN SCHOUDER opgericht om lotgenoten te helpen. "Praten is de enige medicijn", zegt Jos Stadhouder, voorzitter en ervaringsdeskundige, van de telefonische hulplijn. ZIJN VERHAAL!

 

"EEN WRANGE SITUATIE. Een jongen, M, wordt op 13-jarige leeftijd seksueel misbruikt door een oudere man, W. Dader en slachtoffer wonen in dezelfde gemeente.

Na jarenlang zwijgen doet de jongen aangifte. Doordat het seksueel misbruik bekend wordt, komt de dader financieel in de problemen en raakt zijn koopwoning kwijt. HIJ moet verhuizen naar een huurwoning. Laat HIJ een huurwoning toegewezen krijgen bij het slachtoffer om de hoek! Als het slachtoffer 's zomers in de tuin zit en de dader ook, wordt de jongen ongewild met HEM geconfronteerd. De dader knikt hem dan wel eens lachend toe.  En HIJ spreekt hem ook wel eens aan. Zo kan de jongen het trauma dat hij heeft opgelopen, natuurlijk nooit verwerken. Maar wat valt er tegen te doen? Het opleggen van een straatverbod heeft in dit geval géén zin. Wat dan?

De dader heeft 240 uur werkstraf gekregen. Een lachertje, vooral wanneer je beseft dat het slachtoffer in anderhalf jaar meer dan 500 keer seksueel is misbruikt. Reken maar uit: voor elke keer aan half uurtje straf! De dader is in hoger beroep gegaan. De man blijft hardnekkig ontkennen. Er is een schadeclaim tegen HEM ingediend, maar daar wil HIJ ook niet aan geloven. Zo slaagt de dader erin ZIJN slachtoffer, ook al is die inmiddels 21 jaar, in ZIJN macht te houden. 

 

DE REST VAN DIT INTERVIEW VINDT U BIJ: DE VERHALEN VAN....?


DIT IS HET TWEEDE ARTIKEL VRIJDAG 13 FEBRUARI 1998, VAN EEN VAN DE LOTGENOTEN VAN SAS2000, M.S.

ter bescherming zeg ik niet volledige naam, maar ik had toen en nu nog steeds groot respect voor een lotgenoot als hij ZIJN verhaal wil en kan vertellen, dus dit zou ook moeten kunnen door al die 700.000 mannen die seksueel misbruikt zijn geweest.

KOM OP MANNEN VERTEL JOUW VERHAAL EN IEDEREEN KAN HET HIER LEZEN EN HELPEN OM OOK HUN VERHAAL TE VERTELLEN.

 

 

PEDOFILIESLACHTOFFER M: 

Het begon met een arm om me heen en zo ging het verder en verder!

 

Dertien was M, toen zijn 48-jarige 'vriend' voor het eerst seksueel contact met HEM had. Acht jaar later kan het slachtoffer er open over praten. het gevoel dat hij de schuldige was, raakte hij intussen kwijt. "HET GING GELEIDELIJK, HÉÉL GELEIDELIJK EN DAN DENK JE: DIT ZAL ER OOK WEL BIJ HOREN".  Na anderhalf jaar wist hij aan de greep van de dorpsgenoot met sterke pedofiele neigingen te ontsnappen. De verwerking zou heel wat meer tijd in beslag nemen.

 

Vanaf jonge leeftijd trommelde M met plezier bij de plaatselijk fanfare. In 1986 ontmoette de Zeeuwse tiener er Th,  een man van 48 jaar, die pas in het dorp was komen wonen. "We maakten samen muziek. Op die manier leer je elkaar kennen. Ik kwam ook bij HEM thuis. We kregen een band". Achteraf beseft M dat Th hem geleidelijk aan probeerde te manipuleren. "HIJ stookte mij tegen iedereen op. We hadden eerst gewoon een goede vriendschap, maar dat werd steeds heftiger. Het begon met een arm om mij heen. Zo ging het verder. Steeds verder.".  

SCHULDIG

Zijn oude vrienden zag M weinig meer,

 

DE REST VAN DIT INTERVIEW VINDT U BIJ: DE VERHALEN VAN....?


LOTGENOTEN VAN SEKSUEEL MISBRUIK DOOR MANNEN [en vrouwen].

 

HEB JIJ OOK EEN VERHAAL EN WIL JE DAT KWIJT:

#ikluister GEEF JOU DE MOGELIJKHEID

OM TE BELLEN [06.1521.1478]

OF JE KAN JOUW VERHAAL STUREN VIA HET   

E-MAIL ACCOUNT OP DEZE WEBSITE

 

ZWIJGEN HELPT NIET - PRATEN WEL

Leer van ons.