Wie is stichting Schouder Aan Schouder [SAS 2000]?

 

U EN IK! U door stg. Schouder Aan Schouder [SAS 2000] te steunen; door stg. Schouder Aan Schouder [SAS 2000] te bellen en door stg. Schouder Aan Schouder [SAS 2000] om hulp te vragen. Ik, door U te helpen; door naar U te luisteren en door er gewoon te zijn.

 

Wat is stichting Schouder Aan Schouder [SAS 2000]?

 

Stg. Schouder Aan Schouder [SAS 2000] is een hulpverleningsinstantie van vrijwilligers individueel en/of tezamen proberen een boegbeeld te zijn voor U; een rustpunt en/of een thuishaven voor lotgenoten, zoals U en IK!

 

Waarom is er een stichting Schouder Aan Schouder [SAS 2000]?

 

De stg. Schouder Aan Schouder [SAS 2000] heeft helaas zijn oorsprong moeten vinden door het feit dat: er een overgroot gebrek was [is] aan vertrouwenspersonen, hulpverleners en/of hulplijnen, goede wettelijke regels en vonnissen en omdat het nog steeds een van de grootste taboe is van mannen die zwijgen, van de jaren negentig van de twintigste eeuw tot en met de dag van vandaag: 2018.

 

Wat is het doel van stichting Schouder Aan Schouder [SAS 2000]?

 

Het doel van stg. Schouder Aan Schouder [SAS 2000] is het taboe doorbreken en de feiten boven water halen en eventueel zichtbaar maken, maar vooral een directe mogelijkheid bieden voor de lotgenoten [lees: slachtoffers van seksueel misbruik/incest] en niet de eindeloze, ambtelijke, reguliere hulpverleningsgang met de ontelbare deuren die, soms moeilijk te openen zijn of gewoon op slot zitten.

 

   SAS2000 - CEO, voorzitter, ervaringsdeskundige Jos Stadhouder, sinds 1996.

 

 Bereikbaar op weekdagen op telefoonnummer: 06.1521.1478.