Op 22 januari 1998 had ik, Jos Stadhouder, mijn eerste grote interview in een landelijk dagblad, namelijk het Algemeen Dagblad in Rotterdam, die het artikel opkleurde met een ontwerp van Hans van Helden en kranten worden naar jaren steeds meer onleesbaar, dus hier dat eerste artikel:

 

SEKSUEEL GEWELD ! door Wout Smit.

 

Het pleidooi van predikant Van Drimmelen om pedofilie te accepteren en de vrijlating van een pedofiel in Ochten, veroorzaken een 'explosie' van verontwaardiging. Slachtoffers van seksueel geweld voelen zich opnieuw misbruikt. Terwijl de daders alle aandacht van de hulpverleners krijgen, staan zij, hun slachtoffers, in de kou. Mannen die als KIND seksueel zijn misbruikt door mannen, hebben de stichting SCHOUDER AAN SCHOUDER opgericht om lotgenoten te helpen. "Praten is de enige medicijn", zegt Jos Stadhouder, voorzitter en ervaringsdeskundige, van de telefonische hulplijn. ZIJN VERHAAL! 

 

Download
Voor Elk Misbruik Één Uur Werkstraf.
22 januari 1998 Voor Elk Misbruik Een Half Uur Werkstraf is het eerste grote landelijke interview dat de stichting aan een krant gaf. Jos Stadhouder, voorzitter & ervaringsdeskundige, heeft toe dit interview gegeven.
Het logo is later gebruikt voor de stichting, met toestemming van ©Hans van Helden.
U kunt het hele interview downloaden, doch vergeet niet de stichting een kleine bijdrage te geven op rekeningnummer van:
J.M.A. STADHOUDER t.n.v. SAS2000, NL43.ABNA.0469.1978.16, U helpt hiermede de lotgenoten, 700.000 mannen, die seksueel misbruikt zijn geweest in hun jeugd door andere volwassen mannen.
22 januari 1998 Voor Elk Misbruik Een Ha
Microsoft Word document 64.2 KB

WILT U UW VERHAAL KWIJT, DAN KUNT U UW VERHAAL E-MAILEN NAAR:

 

lotgenotensas2000@hotmail.com

 

UW VERHAAL WORDT GECENSUREERD: NAMEN & DATA & PLAATSNAMEN WORDEN VERWIJDERD,

zodat niemand, DAN ALLEEN U, weet van wie dit verhaal is.

 

Voorzitter CEO & ervaringsdeskundige Jos Stadhouder