DIT IS HET TWEEDE ARTIKEL VRIJDAG 13 FEBRUARI 1998, VAN EEN VAN DE LOTGENOTEN VAN SAS2000, M.S.

 

Ter bescherming zeg ik niet volledige naam, maar ik had toen en nu nog steeds groot respect voor een lotgenoot als hij ZIJN verhaal wil en kan vertellen, dus dit zou ook moeten kunnen door al die 700.000 mannen die seksueel misbruikt zijn geweest.

 

KOM OP MANNEN VERTEL JOUW VERHAAL EN IEDEREEN KAN HET HIER LEZEN EN HELPEN OM OOK HUN VERHAAL TE VERTELLEN.

 

 

 

PEDOFILIESLACHTOFFER M: 

Het begon met een arm om me heen en zo ging het verder en verder!

 

Dertien was M, toen zijn 48-jarige 'vriend' voor het eerst seksueel contact met HEM had. Acht jaar later kan het slachtoffer er open over praten. het gevoel dat hij de schuldige was, raakte hij intussen kwijt. "HET GING GELEIDELIJK, HÉÉL GELEIDELIJK EN DAN DENK JE: DIT ZAL ER OOK WEL BIJ HOREN".  Na anderhalf jaar wist hij aan de greep van de dorpsgenoot met sterke pedofiele neigingen te ontsnappen. De verwerking zou heel wat meer tijd in beslag nemen.

Download
Steentjes In De Sneeuw, een interview gegeven door een lotgenoot op 13 februari 1998
In dit interview komt een lotgenoot aan het woord, die meer dan 500 keer is verkracht geweest. HIJ is voor de rechtbank geweest en veroordeeld tot 180 uur werkstraf, maar is in hoger beroep gegaan en weer veroordeeld voor 180 uur werkstraf en daarna ging HIJ weer in hoger beroep: cassatie en weer werd HIJ veroordeeld tot 180 uur werkstraf.

U kunt het hele interview downloaden, doch vergeet niet de stichting een kleine bijdrage te geven op rekeningnummer van:
J.M.A. STADHOUDER t.n.v. SAS2000, NL43.ABNA.0469.1978.16, U helpt hiermede de lotgenoten, 700.000 mannen, die seksueel misbruikt zijn geweest in hun jeugd door andere volwassen mannen.
13 februari 1998 Steentjes In De Sneeuw.
Microsoft Word document 100.9 KB