Our Story                 Mijn verhaal

Het verhaal van Henri:

 

PTS-stoornis; op zoek naar aandacht / interesse in oosterse spullen/± 50-jarige ober had interesse in mij kwam bij hem thuis en werd seksueel misbruikt. Na 32 jaar kwam het uit. Zit nu in de WAO en ben huisman en zorg voor een dochter van 13 jaar. Mijn vrouw werkt sinds 1998. Ik ben pijpfitter. 

 

Het seksueel misbruik van Henri:

 

1.1   Ik hield in die tijd van Oosterse spullen. Ik zat op een verdedigingssportschool. Ik wilde mijn eigen kamer Oosters aankleden. Ben gaan eten in een Chinees restaurant. De dader was daar ober. Enigst klant en ik was 15 jaar jong. Het leek een aardige man. We kwamen in gesprek over de aankleding. Ik verzamel ook Oosterse spullen. Bij het afrekenen hoefde ik niet te betalen, maar ik mocht nog eens langs komen. De Hong Kong in Bergen op Zoom.

1.2   Redelijk snel daarna ben ik nog eens gaan eten. Wij praten nog wat verder en hij nodigde mij uit bij zijn thuis. Ik was voor zijn huis. Hij woonde in een kamer in een herenhuis. Na enige tijd wachten werd er opengedaan. Hij woonde in een zeer kleine kamer. De kamer zag er Oosters uit. Op de grootste wand stonden er schappen met flessen wijn. Het was er donker. Een kleine salontafel en een driezitsbank. Het bed stond bij een andere muur. Ik liep naar binnen en ik voelde mij vreemd. Hij schonk wat te drinken voor mij in. Hij gaf mij een fles [kruik] met Chinese tekens.

1.3   Nee. Hij was alleen.

1.4   Nee.

1.5   Aardig. 1.60 m lang. 50 jaar oud. Netjes gekleed. Vriendelijke prater, beleefd.

 

2.1     Hij kwam naast mij zitten en raakte mijn been [knie] aan en ging naar boven naar mijn kruis. Ik kreeg het benauwd. Ik had gevoel niets mee te kunnen doen. Ik vond het beangstigend. Het werd ineens anders. Ik was wel seksueel actief in de vorm van paar jaar verkering + actieve seks. Ik deed eigenlijk helemaal niets. Ik zei niets. Hij glimlachte een beetje. Hij kleedde mij uit en ik liet dat toe. Ik vond mijzelf stom en zwak. Ik was bang. Dat ik niets heb durven zeggen dat ik het niet leuk vond. Niet meer lef had. Hij begon met de broek en onderbroek. Ik had nog geen stijve maar die kwam wel erg snel. Pijpen.

2.2     Toch weer andere afspraak. Hij vroeg mij terug te komen. Ik kreeg geld van hem [ƒ 25,00] en hij maakte foto's en ik was bang dat deze uit zouden komen. Ik had gevoel dat ik betaald werd voor seks. Ik gebruikte toen al drugs en ik had nu geld om dat te kopen. Al snel was ik weer bij hem.

2.3     Ik vond de seks vreemd. Ik vond het klaarkomen niet prettig en toch lekker. Situatie er omheen was  tegenstrijdig. Ik kon het niemand vertellen. Leefde dubbel leven, zowel seks met mijn vriendin en met hem. Ik dacht wel eens aan hem.

2.4     Ik moest bij hem pijpen, maar dat wilde ik niet. Ik moest hem aftrekken ;

2.5     Ik voelde mij erg rot. Ik ging naar de stad om drugs te kopen. Het geld brandde in mijn zak.

2.6     Vriendelijk. Was niet agressief. Aardig. Er werd niet veel gezegd. Er komen nog meer jongens bij de dader. Het verleiden was hij goed in. Jou piemel wordt steeds groter en jij gaat je steeds meer ontwikkelen.

2.7     Hij wilde anaal contact. Hij hield mij vast en legde mij op mijn buik en probeerde anaal contact. Ik wilde dit niet en hij stopte wel.

2.8     Ik voelde mij rottig. Het is iets anders. Het is niet normaal. Ik kwam wel klaar ik probeerde eraf te komen. Ik was ook bang voor de foto's en ik heb zelfs geprobeerd in te breken, maar hij zou binnen geweest zijn met een andere jongen.

2.9     Twee keer per week. Dit drie keer per maand. 18 maanden [24 mnd.]. 200 keer in totaal seksueel contact.

2.10 Ik zou het zelf gewild hebben. Waarom? Verzachtend voor mijzelf. Het is zo verwarrend. Ik denk dat ik het zelf gedaan heb, omdat ik het lekker vond. Ik weet dat het niet klopt. 'Hij' had altijd briefjes van vijfentwintig gulden.

2.11 Ik kom niet meer; ik ga niet meer, maar toch gegaan om o.a. de foto's. Foto's op de bank in een verleidelijke houding - naakt. Stijve pik.

2.12 Ik was op dat moment afzijdig. Ik leefde niet. Ik was een stuk leven kwijt. Geen nieuws interesseerde. Vreemd. Geheimzinnig. Ik had niet veel contact. Opstandig. Eenzaamheid. Wel agressieve gevoelens, maar meer tegenover dieren - hond. Ik leefde mij op mijn hond uit.

2.13 In contact Indonesische theehuis met mensen die tegen de maatschappij waren. Ik gebruikte drugs. Geen gevoelens eigenlijk. Emoties, teneergeslagen verdrietig en veel eenzaamheid. Wel contact met een vriend naar het café voor drugs en toch had ik geen vriend. Niet waardig en verwarring over de seks. Ik kon het niet aan. Hij dwong mij om terug te komen.

2.14  Angst dat het mijn dochter zal overkomen. Achterdochtig zijn op een leraar. Nachtmerries van angst. Ik droom erg veel en 's nachts verwerk ik dat in mijn dromen. Ik word veel achterna gezeten, sinds die tijd dat het gebeurde. Ik liep in een tunnel en aan het einde is er die angst. Dat ik gegrepen word door handen en mensen. Ik spring er doorheen en ga naar die angst toe en plots is alles weg.

2.15  Toen de eerste keer. Toen hij mij aanraakte en ik liet het toe. Ik was bang om nee te zeggen. Daarom voelde ik mij schuldig. Heel lang, nu zelfs nog steeds. Twijfels heb ik ook.