Het verhaal van John:

 

 

Het seksueel misbruik van.......

Ik ben seksueel misbruikt op mijn 10e tot mijn 15e jaar door zes [6] verschillende daders, deze pakten met zijn vieren mijn handen en voeten beet en dwong mij op mijn buik te liggen met mijn benen wijd; daarna verkrachtte de ene jongen mij na de andere.

 

Wie is dader 1?  Wie is dader 2?  Wie is dader 3? Wie is dader 4?  Wie is dader 5?  Wie is dader 6? 

 

Ik heb daarvoor al 1 jaar in een psychische kliniek gezeten [van mijn 17e tot mijn 18e jaar. Op mijn 11e jaar ben ik eens in de schuur gevonden door iemand uit de buurt. Deze man besefte toen heus wel dat er het een en ander was gebeurd. Ik ben ik nog door mijn broer Wim verkracht geweest. Dit gebeurde vooral wanneer mijn broer dronken was. Ik moest dan op mijn buik liggen en hij klom dan boven op mij. Hij stak dan vaak zijn penis in mijn kont.

Onlangs heb ik de politie gebeld, want één van de daders is nog steeds bezig. Mijn ‘kameraden’ hadden iets bij mij gemerkt. Nu ben ik nog steeds bang om een van de daders tegen te komen. Sinds 1½ jaar doe ik weer wat meer aan sport. Ik ga wel anders om met het seksueel misbruik, want ik schrijf veel en teken veel. Toch heb ik nog wel eens last van zo maar een black out. Ik wilde vanaf mijn 16e jaar er niet meer over praten.

 

Ik heb toen een ‘s avonds twee stukken spiegel gepakt en deze in mijn enkels geboord en ben zo doorgegaan tot boven mijn middel. Ik zat over mijn hele lichaam onder het bloed en verstopte mijzelf onder de lakens. Toen mijn moeder binnenkwam zei dat er niets aan de hand was, maar plots stond zij ineens naast mijn bed en trok de dekens weg. Zij schrok enorm. Ik baadde tot aan mijn nek in het bloed. Toch hielp zij mij met verbinden, opruimen en verzorgen. Zelfs tegen mijn vader zei zij dat er niets aan de hand was.